ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ

Ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις για εσάς.

Η φιλοσοφία μας

Το Κλαδί Ελιάς – Ομορφη Ελλάς έχει τις ρίζες του στη βαθιά αγάπη μας για ποιοτικά ελληνικά προϊόντα από την Ελληνική γη που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα μας. Εδώ και χρόνια αναζητούμε προϊόντα που φτιάχνονται από οικοτεχνίες αλλά και μεμονωμένα άτομα, με μεράκι και φροντίδα, ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές.

Ξέρουμε φυσικά πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι λόγω χρόνου, υποχρεώσεων αλλά και γεωγραφικής θέσης. Για αυτό δημιουργήσαμε το eshop μας, με σκοπό να μοιραστούμε αυτή την αγάπη μας, αλλά και να φέρουμε τα προϊόντα που ανακαλύπτουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά, στην πόρτα σας.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις από Έλληνες παραγωγούς, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ευκολίας που προσφέρει. Εμείς αναζητούμε, δοκιμάζουμε, αξιολογούμε και επιλέγουμε κάθε προϊόν που είναι διαθέσιμο στο eshop μας. Εσείς επιλέγετε προϊόντα που με μερικά κλικ φτάνουν στην πόρτα σας και προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και γευστική αναβάθμιση των καθημερινών σας στιγμών.

243 ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
78 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
18 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
32 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Δοκιμάζουμε για εσάς. Επιλέγουμε για εσάς.

Στο eshop μας θα βρείτε προϊόντα που έχουμε επιλέξει, χρησιμοποιήσει και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά στο οικογενειακό μας τραπέζι.

Εμείς κάνουμε όλη την απαραίτητη προεργασία και έλεγχο, ώστε εσείς να μπορείτε να τα έχετε στην πόρτα σας, με μερικά μόνο  κλικ.

Εχετε απορίες;

Είμαστε στη διάθεση σας

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας, Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Φυσικό κατάστημα

Παραλία Οφρυνίου
Κεντρική οδός

Πληροφορίες Επικοινωνίας

 Τηλέφωνο: 693 98 20 782
 Email: info [@] kladieliasomorfiellas.gr