Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζαμε.. και το κατανοούμε απόλυτα!! Έτσι αν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί και αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το ανταλλάξετε. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή όμως θα πρέπει.

  • Το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε αρχικά.
  • Η συσκευασία του προϊόντος να είναι η αρχική του χωρίς να είναι ελλειπής ή φθαρμένη και να είναι σφραγισμένη.
  • Να είναι άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν όπως η απόδειξη λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης, marketing κλπ.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ή αντικατάστασης των προϊόντων είναι επτά (7) ημερολογιακές μέρες απο την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Είναι σημαντικό πρίν απο κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο +30 στο 693 98 20 782.

Όλα τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους ελέγχονται γαι τυχόν σημάδια φθοράς πριν απο οποιαδήποτε ανταλλαγή ή πίστωση.

Εφ’ όσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, σας επιστρέφουμε την αξία των προϊόντων εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους στον χώρο μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Επομένως το ποσό θα σας επιστραφεί με κατάθεση του ποσού εντός δέκα (10) ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τράπεζα.

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της εταιρείας μας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση

  • εάν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του kladieliasomorfiellas.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή)
  • ή πουλήθηκαν προΐόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικό προϊόν, καταστροφή κατά την μεταφορά)

Όλα τα προϊόντα προς αποστολή ελέγχονται και πακετάρονται προσεκτικά. Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας η συσκευασία είναι κατεστραμένη ή παραβιασμένη μην αποδεχθείτε την παραλαβή και επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη αποδεκτές επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων που έγιναν Ειδική παραγγελία κατόπιν επιθυμίας του πελάτη.